Verslag Col.Boys O12-1 -SSV´65 O12-2

Zaterdag 6 november speelden we de eerste wedstrijd van de 2e fase tegen Les Blues uit Goes. Op papier een zware tegenstander en dat bleek want SSV kwam al vrij snel op een 0-1 voorsprong. Maar het vertrouwen dat we slow starters zijn en het vaak verderop in de wedstrijd beter gaat overwon. Nadat de keeper eerst nog een schot van Jeroen wist te houden, maakte hij na een één tweetje met Finn de 1-1. De rechtsmidden van de tegenstander stak er duidelijk bovenuit, maar zat in deze fase steeds meer in de tang bij Nick en Coen. Colijn kreeg meer balbezit en na een pass van Adam op Finn, kon die hem panklaar leggen voor Jeroen die de 2-1 binnenschoot. Daan wist zijn doel verder leeg houden, dus konden we met een voorsprong gaan rusten
Na de rust kwam Emmily erin voor Martine en Timur voor Adam. De nieuwe bezetting was even wennen voor ons en SSV kon hier van profiteren door na een goed uitgespeelde aanval de 2-2 binnen te werken, vervolgens kopten ze de 2-3 binnen. Daarna konden ze na een ongelukkige carambole ook nog de 2-4 maken. Colijn gaf de moed niet op en dat zorgde er mede voor dat Jeroen de 3-4 in kon schieten. Net als in het 2e deel van de eerste helft kwamen we weer steeds meer in balbezit. Een knap schot van Timur wist de keeper met zijn vingertoppen nog net tegen de lat te werken. Maar even daarna kon Jeroen na een voorzet van Timur de 4-4 maken. Een paar minuten voor tijd kwamen we, tegen de verhouding in, toch nog op een 4-5 achterstand.
Jammer genoeg trof een poging van Tim vlak voortijd net geen doel en floot scheidsrechter Joost af met een 4-5 eindstand. Jammer dat het harde werken niet helemaal werd beloond, maar het massaal opgekomen publiek heeft wel genoten van een leuke en spannende wedstrijd!