wedstrijdverslag Col.Boys 1 -SKNWK 1

Na de sensationele zege van vorige week tegen Brouwershaven , mochten de Boys dit keer aantreden tegen SKNWK uit Nieuwerkerk . Deze ploeg stond op de tweede plaats in de 4e klasse B achter de ongeslagen koploper Kruiningen en hadden vorige week nog met 4-1 gewonnen van WIK´57 . Bij de Boys kwam er deze week weer een blessure bij , Niek de Pau was daardoor niet aanwezig . Hij werd vervangen door Daan Wattel en ook Thijs Nuijens was weer aanwezig.

Op een winderig sportpark begonnen de Boys tegen de wind in te voetballen en probeerde gelijk het spel te maken , maar SKNWK had een gevaarlijke voorhoede. De Boys moesten hier op bedacht wezen. In het eerste kwartier speelde het spel zich veelal af op het middenveld en als de Boys iets naar voren kwamen dan was schot net iets te zacht om de doelman te verrassen . In de 25e minuut kwamen de Boys goed weg toen een schot van SKNWK op de paal belandde en dat was de eerste waarschuwing . SKNWK was wel meer in balbezit , maar ook zij werden niet echt gevaarlijk. In de 30e minuut kwamen de Boys op een 1-0 voorsprong toen Koen van Os op het randje van buitenspel alleen op de doelman af kon gaan en ook niet twijfelde en de Boys op voorsprong zetten. In de 40e minuut kwamen de Boys met 10 man te staan toen Daan Wattel van de scheidsrechter zijn tweede gele kaart kreeg en mocht gaan douchen . De Boys haalde de rust met een 1-0 voorsprong

Zoals veel wedstrijden kwamen de Boys niet goed uit het kleedlokaal , want in de 51e minuut kwam SKNWK op gelijke hoogte en moesten de Boys gelijk weer aan de bak. En nu was SKNWK even de baas op het sportpark van Colijn en zo kwam SKNWK ook op een 1-2 voorsprong op het randje van buitenspel kopte een speler van SKNWk de bal achter doelman Yuen .
Na deze achterstand gingen de Boys weer voetballen en dat leverde ook een aantal kansen op voor Koen van Os en Steffan de Looff , maar zij vonden de uitstekende doelman van SKNWK op hun weg. In blessuretijd maakte SKNWK nog de 1-3 en dat was tevens de eindstand .

SKNWK was misschien voetballend de betere ploeg , maar zeker na de 1-2 achterstand lieten de Boys een enorm stukje werklust zien en verdiende ze in deze fase de gelijkmaker. Het eerste is nu een weekje vrij en zullen op zaterdag 20 november weer aantreden in een uitwedstrijd tegen Rillandia