Verslag Duiveland 1 – Col.Boys1

Na de nederlaag van vorige week donderdag tegen Bevelanders moesten de Boys vandaag aantreden tegen de nummer 3 uit de competitie te weten sv Duiveland 1. Een aantal spelers waren afwezig zij waren op in Curacao om zich in de kijker te spelen  voor de nieuwe bondscoach Dick Advocaat . Maar na vele telefoontjes kon trainer Mathijs van Damme( die aan het einde van het seizoen de Boys verlaat) toch beschikken over 13 spelers.

Eerder dit seizoen speelde de Boys nog gelijk tegen Duiveland en als deze prestatie vandaag zou worden behaald dan waren we echt tevreden , maar al vanaf het begin van de wedstrijd was het voor de Boys tegenhouden en was het aan doelman Raymond Yuen te danken dat er geen vroege achterstand kwam want in twee situatie’s  waarin hij 1 op 1 kwam te staan met een speler van Duiveland was hij deze de baas.
Maar het  kon niet uitblijven dat de Boys op achterstand kwamen en dit gebeurde na 22 minuten spelen toen een afgeslagen voorzet voor de voeten van een speler van Duiveland kwam en deze keurig in het hoekje legde. Toch probeerde de Boys de aanval te zoeken en na 25 minuten kreeg Terrence Tazelaar de kans op de 1-1 , maar hij stuite op de doelman van Duiveland .  Na 35 minuten spelen kwam het hoogtepunt van de wedstrijd deze middag . De aanvoerder van Duiveland kreeg de bal op zo een 30 meter van het doel van Colijn en dacht ik zal maar eens uithalen de bal ging in 1 streep naar de kruising van het doel en doelman Yuen probeerde de bal nog te keren , maar hij zeilde zo de kruising in . Op slag van rust moesten de Boys wederom een tegendoelpunt incaseren en zo gingen de Boys de rust in met een 3-0  achterstand

Na de rust was het voor de Boys veelal tegenhouden en liep Duiveland nog uit naar een 5-0 overwinning . Voor de Boys rest nu weer een pauze van 2 weken voordat de competitie weer verder gaat met een thuiswedstrijd tegen WIK’57 .