Verslag Goes tegen JO13

Zaterdag 24 september speelde we in Goes de 2e bekerwedstrijd tegen vv Goes. Een tegenstander die we in de seizoenen hiervoor nog niet waren tegen gekomen. Ze hadden hun eerste wedstrijd, net als wij, van Walcheren gewonnen dus ging het zeker geen makkie worden. We hadden deze week ook niet kunnen trainen, behalve Fifa op de openingsavond in Colijn.😉

Op de heenreis regende🌧️ het behoorlijk, maar gelukkig stopte het vlak voordat de scheids voor de aftrap floot.

Colijn begon de wedstrijd goed met 2 doelkansen, maar toch wist Goes in hun eerste aanval na zo’n 5 minuten de 1-0 te scoren. Eigenlijk hadden we de gehele eerste helft het merendeel van het balbezit en werd er goed gecombineerd, maar toch kon Goes na wat rommelige acties in onze 16mtr de 2-0 maken.

Ondanks dat wij het spel bleven maken scoorde Goes vlak voor rust de 3-0.

Vertrouwend op onze altijd betere 2e helft gingen we rusten.

Toch kon Goes vlak na rust met een onhoudbaar schot de 4-0 maken. Vlak hierna schoot Jeroen de 4-1 vanaf de 16 meter achter de Goese keeper binnen. Iedereen voelde dat nu de boel ging keren en 10 minuten na rust zorgde Timur dan ook voor de 4-2.

Nadat eerst nog een buitenspeldoelpunt van Tim werd afgekeurd schoot Thijs de bal “stijf in het kruis”. Met een 4-3 stand op het bord en het gevoel dat een gelijkspel erin zat bleef Colijn goed en verzorgt voetballen. En ja hoor ongeveer 5 minuten voor tijd schoot Thijs de gelijkmaker binnen. Een paar minuten voor tijd werd Timur de matchwinnaar, een geblokt schot van Jeroen belande in zijn voeten en hij bracht de eindstand op 4-5.🎉

De in grote getale meegereisde supporters schare is getrakteerd op een leuke en op   het laatst spannende wedstrijd. Geweldig zoals we als team bleven voetballen en na een 4-0 achterstand toch nog verdiend met 4-5 wisten te winnen!💪🏻🙌🏻