Verslag JO-14 – Zeelandia

Verslag Colijnsplaatseboys/Wolphaartsdijk JO-14 – Zeelandia

Dinsdagavond 29 september was de inhaalwedstrijd van de Colijnsplaatseboys/Wolphaartsdijk JO-14 tegen Zeelandia. Helaas hebben we nog steeds lang geblesseerde en die missen we, we hopen ze snel weer bij ons op het veld te zien. Gelukkig kregen we hulp van de MO15 en Wolphaartsdijk JO17!
De wedstrijd startte al snel met een 1-0 van Lukas waar we heel blij mee waren, we stonden er als team goed voor. Sem was even geblesseerd, gelukkig zagen we hem later weer terug.
Daarna de 2-0 van Jari, met een mooi doelpunt. Helaas gaven we de tegenstander even een kans die ze ook benutte. En gingen we de rust in met 2-1.

Na de rust werd al snel de 2-2- gescoord, maar we gaven niet op en gingen door en dat werd beloond met een mooie 3-2 door Damian(JO17), de laatste paar minuten scoorden ze 3-3, maar we gingen tot het gaatje en gaven ze geen kans meer waarop wij nog wel kansen hadden maar helaas misten we een paar keer waardoor de einstand 3-3 bleef. Het was een mooie laatste zomerse avond met een prachtige wedstrijd waar de twee teams gewaagd waren aan elkaar!