Verslag SNS 1 – Col.Boys 1

Na de nederlaag van vorige week tegen koploper  SKNWK gingen de Boys  dit keer op bezoek bij SNS uit Stad aan het Haringvliet. Een ploeg die wisselvallige resultaten behaalde en vorige week nog met 4-0 verloren van de FC de Westhoek.
Wederom was het voor trainer Mathijs van Damme puzzelen in wat voor opstelling hij dit keer weer zou aantreden . In ieder geval was Steffan de Looff weer terug van schorsing , maar miste de Boys Danny de Looff, Martijn de Pree , Ryan Versluis , Daan Wattel en Cas van Maldegem voor deze wedstrijd en gingen van het 2e  Pieter Boer , Dave Bout , Christian Tolhoek en Michael van Boxel mee .

Op een redelijk slecht veld begonnen beide ploegen aan de wedstrijd en vanaf het begin dicteerde SNS de wedstrijd en moesten de Boys reageren via de counter maar echt gevaarlijk werden ze niet . SNS kwam in de 25e minuut op voorsprong toen een voorzet pardoes achter doelman Yuen terecht kwam . De Boys kwamen nog voor de rust goed weg toen een speler van SNS zijn schot op de paal zag belandde .

Na de rust hetzelfde spelbeeld SNS dicteerde de wedstrijd en Boys moesten reageren en je kon er op wachten dat het tweede tegen doelpunt zou vallen en dat gebeurde ook in de 60e minuut van de wedstrijd. Vanaf toe moesten de Boys wel iets meer risico’s gaan nemen en even leek het erop dat de Boys terug in de wedstrijd kwamen toen ze een vrije trap kregen op zo’n 20 meter recht voor het doel. Thijs Nuijens ging achter de bal staan en krulde de bal langs het muurtje langs de doelman van SNS. 2-1 , maar lang konden de Boys niet genieten van de aansluitings treffer , want al na twee minuten na het doelpunt   stonden de Boys met 3-1 achter. De spits van SNS  verscheen alleen voor Doelman Yuen en scoorde beheerst .

Wederom slikte de Boys een nederlaag , hopelijk kunnen volgende week thuis tegen Brouwershaven de drie punten worden behaald .