Verslag Col.Boys 1 – WIK’57 1

Na twee weken vrijaf te hebben gehad moesten de Boys vandaag aantreden tegen de nummer vijf van de competitie WIK’57 uit Kerkwerve. Deze ploeg had vorige week nog gewonnen van Herkingen en konden weer naar boven kijken.
Bij de Boys ontbrak alleen Daan Wattel en voor de verder rest kon trainer Mathijs van Damme beschikken over een fitte selectie.

De Boys begonnen goed aan de wedstrijd en kregen dan ook wat kleine kansjes , maar het miste in de afwerking . Na 20 minuten kreeg WIK een hoekschop te nemen , de bal kwam hoog voor het doel en werd binnengekopt en zo keken de Boys alweer tegen een vroege achterstand. En net voor rust kwam WIK  ook nog op een  0-2 voorsprong.

Toen vlak na rust WIK ook nog op een 0-3 voorsprong kwam leek de wedstrijd gespeeld te zijn, maar de Boys kwamen terug in de wedstrijd toen Bas van Os met een kopbal de 1-3 o het bord kopte. Toen Steffan de Looff werd gevloerd in het strafschopgebied konden de Boys zelfs helemaal terug in de wedstrijd komen . Steffan ging zelf achter de bal staan een schoof de bal keurig in de hoek. Maar daarna nam WIK de wedstrijd weer over en liep weer uit naar 2-5 wat tevens de eindstand was .

Volgende week wacht voor de Boys de uitwedstrijd tegen FC de Westhoek in Burgh Haamstede, Aanvang 14.30 uur