Verslag Wolfaartsdijk O12-1 -Col.Boys O12 -1

Wolfaartsdijk O12-1 -Col.Boys O12 -1

Op de druilerige zaterdag 30 oktober speelden we vriendschappelijk tegen het andere oranje. Om 9u trapten we af op het kunstgrasveld van Wolfaartsdijk.
Colijn begon goed waarbij we wat kansen kregen via Timur en Finn, maar het net niet konden vinden. Daarna nam de tegenstander het heft in handen en zorgde zo voor een 3-0 ruststand.
Het zal de mierzoete siroop geweest zijn die ervoor zorgde dat Colijn in de 2e helft de overhand kreeg. Coen wist goed druk te zetten op het middenveld, waardoor wij meer in balbezit kwamen. Jeroen, in de 2e helft ingevallen voor Tim, maakte er met een afstand schot vanaf de middellijn al vrij snel 3-1 van. 5 minuten later voorkwam de lat een doelpunt van wederom een hard schot van Jeroen.
Wolfaartsdijk stond door een blessure inmiddels met 7 man en Tim was zo aardig om een oranje shirt aan te trekken en er zodoende weer 8 tegen 8 van te maken. Ook een schot van Martine kon er niet voor zorgen dat het overwicht in de 2e helft tot meer doelpunten voor Colijn zorgde. Nadat het inmiddels weer begon te regenen floot de scheids af. Van onze kant een beetje ‘matte’ partij, maar als we binnenkort Wolfaartsdijk in de competitie treffen kunnen we dat rechtzetten.