Wedstrijdverslag Col.Boys 1 – Wolphaartsdijk 1

Voor de Boys stond op zaterdag 4 september de eerste bekerwedstrijd op het programma. De tegenstander was Wolphaartsdijk die uitkomt in de 4e klasse A en vorig jaar nog de eerste tegenstander was voor de Boys in de competitie. Verder in deze poule zitten nog de 3e klassers Patrijzen en v.v. Bevelanders.

Bij zowel de Boys als de tegenstander werden de nodige spelers gemist. De Boys speelde de eerste 20 minuten een slechte wedstrijd er werd veel balverlies geleden op het middenveld wat soms resulteerde in kleine kansjes voor Wolphaartsdijk, maar deze waren ook niet gevaarlijk, maar in de 22e minuut kwamen de Boys toch op achterstand toen aan de rechterkant een speler opkwam en een goede voorzet gaf die de spits keurig afronde. Nu moesten de Boys zich herpakken en werd veelal de lange bal gehanteerd om beide spitsen te bereiken. Ook de Boys kregen wat kleine kansjes , maar ook zij benutte deze niet. De grootste kans was nog voor Ryan Versluis die een voorzet kon binnenschieten , maar deze werd nog gered door een verdediger van Wolphaartsdijk, zo gingen de Boys rusten met een 0-1 achterstand .

Na de rust kwamen Niek de Pau en Rick de Pree in het veld voor Ryan Versluis en Jesse de Jong. De Boys gingen nu iets beter voetballen en dat resulteerde in de 58e minuut voor de gelijkmaker. Niek de Pau speelde zich keurig vrij en schoof de bal keurig in het doel. Wolphaartsdijk werd na dit doelpunt teruggedrongen op eigen helft en de Boys gingen op zoek naar de voorsprong . Joeri Goulooze was hier nog het dichtste bij maar zijn kopbal ging net over het doel. 2 minuten voor ging Wolphaartsdijk er toch met de 3 punten weg toen een lange bal van achteruit tussen de verdedigers en doelman Raymond Yuen viel. De spits zag zijn kans waar en ging er met de bal vandoor en schoof de bal in het lege doel. Eindstand 1-2.

Volgende week zaterdag wacht voor de Boys de tweede bekerwedstrijd een uitwedstrijd naar v.v. de Patrijzen uit ’s Heerenhoek. Aanvang: 14.30 uur