Wedstrijdverslag Col.Boys/Wdijk O14-1 – Bevelanders O14-1 gespeeld op zaterdag 16 oktober

Op zaterdag 16 Oktober speelden we een thuiswedstrijd op Wolphaartsdijk tegen de ‘aartsrivaal’ van Colijn: Bevelanders. We begonnen fel en we domineerden de wedstrijd op het begin, en we kregen al een paar kansen. Daarna ging het even wat minder goed en we maakten een paar foutjes, en die leidden tot kansen voor de tegenstander, maar we hielden stand en daarna ging het weer beter, en scoorde Jozef na een goede actie. Toen hadden we nog een paar kansjes maar we scoorden niet nog een keer. Toen was het rust. Marco vertelde ons dat we feller moesten zijn en korter op onze man zitten. Dat ging aan het begin van de tweede helft best goed, maar daarna zakte het weer in en werd het zelfs 1-1. Toen beseften we dat we toch echt aan de bak moesten om te winnen. Toen waren we de rest van de wedstrijd alleen maar op de helft van de tegenstander, maar de bal wou er maar niet in. Toen er nog maar 5 minuten te spelen waren, maakte jozef een goede loopactie, en hij krijgt de bal aangespeelt en hij schiet hem zo langs de keeper. Het staat 2-1. Toen moesten we nog 5 minuten verdedigen, maar we kwamen niet echt meer in de problemen. We winnen met 2-1 van Bevelanders op Wolphaartsdijk. En we staan nu bovenaan!!