ZSC’62 1 – Col. Boys 1

Na 2 overwinningen in de beker speelde Col.Boys afgelopen zaterdag hun 3e wedstrijd in de poule uit tegen ZSC ’62 een ploeg die vorige seizoen zich handhaafde in de 3e klasse B. Col.Boys had in de poule de leiding met 2 punten voorsprong op ZSC , dus de Boys hadden aan een gelijkspel genoeg om de volgende ronde te halen.

Beide ploegen misten nog al wat spelers door allerlei oorzaken. Bij de Boys kwam in de warming up de eerste tegenslag al  Jesse de Jong kon door een knieblessure niet starten en zijn vervanger was Leron van Keulen. Op de bank zaten nog Thijs Nuijens en Daan Wattel die beide al een wedstrijd in de benen hadden bij de O17-1 .

De wedstrijd was nog maar net begonnen of de laatste man van ZSC  ging in de fout, hier profiteerde Maikel v.d. Zande gelijk van en  scoorde binnen 2 minuten al. Een mooier begin konden de Boys niet hebben. Nu moest ZSC wel komen en konden de Boys proberen op de counter de voorsprong uit te bouwen . De hele eerste helft kreeg ZSC wat kleine kansjes , maar echt gevaarlijk konden ze niet worden.
In de rust werden Steffan de Looff en Danny de Looff  gewisseld voor Thijs Nuijens en Daan Wattel.

Na de rust kwamen de Boys goed weg toen een schot van ZSC op de paal terecht kwam. Toch kwamen de Boys op een 0-2 voorsprong toen Daan Wattel de bal achter de doelman van ZSC kreeg.
ZSC ging nu op zoek naar de overwinning en 10 minuten voor tijd viel deze ook. De Boys konden deze situatie niet meer omdraaien en de overwinning ging dan ook naar ZSC.

Op basis van de hele wedstrijd was deze overwinning van ZSC dan ook terecht. Ze hadden meer balbezit en kregen iets meer kansen dan de Boys , die in de hele wedstrijd misschien 3 kansen kregen. De Boys zijn nu uitgeschakeld voor de volgende ronde van de beker.

Zaterdag 22 September begint voor de Boys de competitie met een uitwedstrijd tegen het zaterdagteam van de v.v. GOES , deze wedstrijd begint om 14.30 uur op sportpark het Schenge te Goes .